You are here:Blog
    Login

Blog

Minimize
sep 2

Written by: Martijn Agterberg
2-9-2010 10:10 

Hoi lieve Suus,

Bijna alweer 4 september.

Melding via Hyves dat je bijna jarig bent, een vreemde gewaarwording. Een erg vreemde gewaarwording.

Dit gaat de tweede verjaardag of beter gezegd geboortedag worden van jou zonder jou……………

4 september gaan we naar de Efteling, ons aangeboden door een stichting die voor kinderen welke een traumatische ervaring meegemaakt hebben een dagje uit biedt. 4 september was in eerste instantie niet de datum waarop we zouden gaan maar door omstandigheden paste de eerste datum niet en toen kwam deze datum naar voren. Wel eerst overlegd met de kinderen of die er geen bezwaar tegen hadden en dat hadden ze niet. Dus nu op jou geboortedag naar de Efteling, met Katja en de kinderen.

Sinds 1 augustus wonen Katja, de kinderen, Aldwin en ik samen in BOL. De verhuizing is meegevallen, zeker met de hulp die we hierbij gehad hebben. Het samenwonen gaat goed, wel zijn er dingen die moeten wennen en dingen die anders gaan dan wij zelf vroeger gewoon waren. Maar das ook niet zo vreemd. Het nieuwe huis is nog niet echt eigen, dat zal in de loop der tijd denk ik wel goed gaan komen, maar nu voelt het nog onwennig. Kan mijn rust nog niet echt vinden. Het werk in huis is voor een groot deel gedaan, de tuin is een ander verhaal. Heb niet echt groene vingers en dat is hier eigenlijk wel nodig. Maar we doen ons best zal ik maar zeggen.

Sommige dingen zijn ook leuk, dat is bijvoorbeeld het eten met z’n allen. Tjeetje wat een tafel vol en wat een drukte. Maar meestal wel gezellig. Nu nog de grote tafel en dan past het allemaal wat beter.

Het beeld met sokkel van jou en die van Peter zijn er helaas nog niet, ik zou het erg fijn vinden als ook dat afgerond is. Beelden op z’n plaats en je zelfgemaakte klok aan de muur. Ik ben erg benieuwd naar hoe het staat.

Katja en ik leren elkaar steeds beter kennen en dat gaat goed, erg goed. Ook met de meiden en de jongens gaat het goed. Persoonlijk maar ook met elkaar. Hier in BOL hebben ze meer ruimte en weer een eigen kamer om zich als ze dat willen te kunnen terugtrekken. Dat zit wel goed zo. Met Minouk een nieuw traject met hulpverlening gestart. Meidje is gewoon niet echt gelukkig met zichzelf en kan de rouw niet goed verwerken. Ik hoop dat deze instantie beter kan helpen.

Tja mop, de tweede geboortedag van jou zonder jou. Wat moet ik zeggen, wat moet ik schrijven. De gedachten laten zich niet vangen in woorden en dus ook niet op papier zetten. Stilte in woorden, pijn in mijn hart.

Ik mis je Suus, ik mis je………….

Mar.
XXXX
 

Tags: