You are here:Blog
    Login

Blog

Minimize
jul 8

Written by: Martijn Agterberg
8-7-2011 22:52 

 

Lieve Suus,
 
Weer een jaar verder. Twee jaar nu zonder jou.
Twee jaar waarin verdriet, boosheid en onbegrip aldoor aanwezig zijn. Niet alle drie de emoties tegelijk maar wel afwisselend. Ook andere emoties zijn er weer. Het samengaan met Katja, de liefde en genegenheid voor elkaar. Het begrip van en met elkaar op de momenten dat je down bent en stilte of een arm om je heen voldoende is.
Met name dit tweede jaar is er veel veranderd en gebeurd. Veel zaken die de aandacht vragen en de tijd voorbij doet vliegen. Echter ook in die periodes blijf jij in mijn gedachten en vraag ik me wel eens af hoe jij er nu tegenaan kijkt. Weet dat dit zinloos is, dat die vraag net als vele andere niet beantwoord zal worden. Maar toch……………………..
De meiden doen het goed, ontwikkelen zich en stappen verder in het leven. Je zou ze eens moeten zien nu. Je kunt echt trots op ze zijn. Alle drie gaan ze anders om met de problemen en emoties om. De een niet beter dan de ander, echter wel anders. Gaat er ook niet om hoe ze ermee omgaan, als ze er maar mee om kunnen gaan.
Zelf kost het veel moeite. Niet om te leven, wel om te genieten. Er zijn voldoende dingen die ons overkomen of dingen die we mee maken waar ik van zou willen, kunnen en horen te genieten. Echter dat lukt nog niet echt. Zit mezelf daar nog aardig in de weg. Mogelijk dat dat iets is dat in de toekomst beter zal gaan. Kan daar nu nog niets over zeggen, de tijd zal het leren.
Twee jaar verder in het leven zonder jou. Dacht dat na jou overlijden het leven zou stoppen, echter zo is het niet. Dacht dat de tijd stil zou gaan staan, echter ook dat is iets wat nu weer aardig in sneltreinvaart voorbij gaat.
Lief we weten ons staande te houden. Een nieuw samengesteld gezin waar jij en Peter deel van uit maken. Deel in onze gedachten en deel van ons gezin.
Lief we weten ons staande te houden. Samen komen we verder en steunen we elkaar. Samen delen we en kunnen we luisteren. Luisteren naar elkaars verleden en de mooie tijden hiervan.
Lief we weten ons staande te houden. Samen met elkaar, samen als een geheel…………………….
 
Ik hou van jou.

Tags: